Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] YouTuber oszukany przez Setoria.pl

Character

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pozdrówki dla Asfena który zmienił się po "2letniej przerwie" :yay:

Zmienił się, śmieszny żart... Niestety porządni ludzie na tym tracą ;)

Też czuję się oszukany, 164lev w 2dni sam sie nie wbił

Ale Archee (ten youtuber) stracił trochę opinię w oczach swoich widzów, także no troszkę większa strata :P

.

Opublikowano

oczywiście , że w przenośni to pisałem , niedojebania mózgowego nie da rady zmienić , to trzeba wyleczyć a wjego przypadku już za pózno.

#Edit

Pisałem że nie ustoi 2dni , ile wkońcu ustał? , lagi były  :v ?

Opublikowano

oczywiście , że w przenośni to pisałem , niedojebania mózgowego nie da rady zmienić , to trzeba wyleczyć a wjego przypadku już za pózno.

Ja proponuję mu bana na internet dać, ale najpierw na MPC... Reklamuje te swoje ścierwo, okrada ludzi, i znika bez tłumaczenia... Brawo!

.

Opublikowano

Przecież to był serwer single player.. gdy grałem w południe czasem to żywej duszy nie widziałem, no chyba że ustawione boty po M2, które dropiły sobie podczas eventu.. spędziłem na tym serwerze tylko 1h bo przypuszczałem że syf padnie :D

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

A myślisz,że nas jako administrację nie oszukał? 

Mało wiesz, dużo piszesz. Nie będę się tutaj rozpisywał. Skąd miałem wiedzieć z @xModek że tak to będzie z nim? 

A no tak, uknuliśmy to razem.

Opublikowano

My nie mieliśmy dostępu do spraw technicznych. Asfen oszukał nawet swoją administrację, ja z tym człowiekiem nie chcę mieć już nic wspólnego. Nam też nie odpowiada.

Opublikowano

Mówiłem że idiota? Mówiłem.

Dać k***a idiocie dojście do koryta to wszystko wokół upierdoli.

Włamy na dedyka? I to k***a jeszcze przed startem :D

Ostatnio jakiś gościu mu pisał w grze na PW wszystkie questy które posiada w SF'ach :D #Potwierdzone_info /Pytał się czy to nie ja przypadkiem(Zaznacze, nie włamuje się nigdzie.) :P

Tyle gówna można na tego gościa powyciągać,

Dezan wie na ten temat dużo więcej,

jak go ładnie ktoś poprosi to wam piękne SS porobi z tego co mu asfen pisał.

Macie k***a teraz nauczke czy dalej wam mało i będziecie się dawać ruchać?

Rozumiem byciem robionym w c***a przez Hinca,

on to robi finezyjnie ale żeby Asfen? Ten jedno-komórkowy plankton?

Edit: Jacob, teraz pamiętaj że gówna nie dasz rady umyć.

Dobieraj mądrze ludzi z którymi chcesz cokolwiek robić.

Opublikowano

Ostatnio jakiś gościu mu pisał w grze na PW wszystkie questy które posiada w SF'ach :D #Potwierdzone_info /Pytał się czy to nie ja przypadkiem(Zaznacze, nie włamuje się nigdzie.) :P

Aby zamknąć ten temat, była masa negatywnych komentarzy w kierunku owego Planktona, wiem - mój błąd. Do czego się przyznaje. 

Ale nie miałem bliższego kontaktu z tym człowiekiem i po tej jego rzekomej metamorfozie wydawał się być w sumie taki okej. 

Były sytuację,że nie ogarniał prostych spraw, dobra. Zdarza się, ale coraz bliżej startu było widać, że tylko chce podbić tego ISA, ta jego gadka etc... 

Tak jak już pisał Modek, nie chcę mieć nic wspólnego z tym gościem, ani żebym był powiązany z tym projektem. 

Taka współpraca, to nawet nie była współpraca, także wina nie leży tu po naszej stronie.

Opublikowano

Aby zamknąć ten temat, była masa negatywnych komentarzy w kierunku owego Planktona, wiem - mój błąd. Do czego się przyznaje. 

Ale nie miałem bliższego kontaktu z tym człowiekiem i po tej jego rzekomej metamorfozie wydawał się być w sumie taki okej. 

Były sytuację,że nie ogarniał prostych spraw, dobra. Zdarza się, ale coraz bliżej startu było widać, że tylko chce podbić tego ISA, ta jego gadka etc... 

Tak jak już pisał Modek, nie chcę mieć nic wspólnego z tym gościem, ani żebym był powiązany z tym projektem. 

Taka współpraca, to nawet nie była współpraca, także wina nie leży tu po naszej stronie.

Dobrze, uznajmy że nie byłeś w to zamieszany, jednak temat będę odświeżał do bólu, żeby przypadkiem ten "Plankton" nie zareklamował tu kolejnego swojego gówna ;)

.

Opublikowano

Uwierz, że jeżeli tutaj by zareklamował kolejne gówno, to by szybciej wyleciał niż. Ten człowiek jak dla mnie nie ma już prawa bytu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...